Wegwijs in de online wereld van medische hulpmiddelen, zelfzorg en zorgtechnologie

We wonen steeds langer thuis en daar zijn soms wat aanpassingen voor nodig. Niet alleen praktische aanpassingen aan huis, maar ook technologie kan helpen om langer, veiliger en zelfstandig thuis te wonen. Je vindt hier alles over (personen)alarmering, seniorentablets en seniorentelefoons. Ga direct naar:

 


We zetten de beste producten voor je op een rij, zodat je dit niet zelf hoeft te doen. Je vindt hier tevens elke week de 10 beste aanbiedingen en promoties van verschillende aanbieders. Kijk dus geregeld of er iets voor je bij zit en profiteer van de beste acties en kortingen! Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden van de actualiteit, de nieuwste blogs en de beste aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van ST&ZORGWIJS!


Altijd 10 topdeals!

Hier vind je elke week 10 topdeals van technologische en medische hulpmiddelen zoals daglichtlampen en wake up lights tot e-readers en koptelefoons. Wat deze producten gemeen hebben is dat ze het leven stuk voor stuk makkelijker en comfortabeler maken. Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden van de actualiteit, de nieuwste blogs en de beste aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van ST&ZORGWIJS

Lees meer »

Artikelen

 

Technologie tegen Eenzaamheid!

De ‘Week tegen Eenzaamheid’ is begonnen! Voor de 13e keer (sinds 2010) worden in de eerste week van oktober honderden activiteiten georganiseerd waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen. De week wordt door het ministerie van VWS georganiseerd in het kader van het programma ‘Eén tegen eenzaamheid’ en loopt nog tot 6 oktober.

Lees meer »

GPS-trackers bij dementie: slim en veilig!

Als naaste wil je natuurlijk het beste voor je geliefde. Heb jij in je omgeving iemand met dementie die zo nu en dan kan gaan dwalen? Of ben je bang dat dit misschien kan gebeuren? Er bestaan verschillende oplossingen waarmee je de locatie van je naaste in de gaten kan houden. Zo bestaan er GPS-trackers als los apparaatje die je mee kunt nemen of om je nek kunt hangen. Ook bestaan er horloges met GPS en bestaan er zelfs schoenzolen met deze technologie. Vaak hebben de GPS-trackers een alarmknop voor de persoon die de tracker bij zich draagt.

Lees meer »

De 5 beste senioren smartphones onder de 300 euro

De meeste jongeren kunnen al niet meer zonder hun smartphone. Niet zo gek als je bedenkt wat je er allemaal mee kunt. Naast dat je er mee in contact blijft met familie en vrienden, kun je er ook mee internetten, navigeren, het nieuws lezen, spelletjes doen en ga zo maar door. Veel vinden veel senioren het nog lastig om een smartphone te gebruiken. Dat is ook niet zo gek als je ziet wat voor kleine lettertjes en pictogrammen er op een smartphone zitten. Ook zijn er zoveel mogelijkheden dat het gewoonweg niet overzichtelijk meer is.

Lees meer »

MobileMobile
FIBARO - 4-in-1 Motion/Bewegingsensor

Adverteerders