Wegwijs in de online wereld van medische hulpmiddelen, zelfzorg en zorgtechnologie

Hoort u steeds minder goed? Moeite met lezen? Hoortoestellen, hoorhulpmiddelen en leeshulpen zijn er om u hierbij te ondersteunen. Deze bestelt u gemakkelijk online. Maar waar? En wat is het beste hoortoestel? Wat helpt tegen oorsuizen? Op zoek naar een e-reader als leeshulp, maar geen idee waar te beginnen? Antwoorden op deze vragen vind je hier. Ga direct naar:

 

 

We zetten in de artikelen de beste producten voor je op een rij, zodat je dit niet zelf hoeft te doen. Je vindt hier tevens elke week de 10 beste aanbiedingen en promoties van verschillende aanbieders. Kijk dus geregeld of er iets voor je bij zit en profiteer van de beste acties en kortingen! Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden van de actualiteit, de nieuwste blogs en de beste aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van ST&ZORGWIJS!


Altijd 10 topdeals!

Hier vind je elke week 10 topdeals van technologische en medische hulpmiddelen zoals daglichtlampen en wake up lights tot e-readers en koptelefoons. Wat deze producten gemeen hebben is dat ze het leven stuk voor stuk makkelijker en comfortabeler maken. Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden van de actualiteit, de nieuwste blogs en de beste aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van ST&ZORGWIJS

Lees meer »

Artikelen

 

De beste noise cancelling koptelefoons van 2022 onder de 250 euro (december 2022)

Noise cancelling koptelefoons zorgen voor een geweldige luisterervaring, waarbij omgevingsgeluiden worden weg gefilterd. Hierdoor ervaar je meer rust en kun je helemaal opgaan in de muziek of je podcast. Een geweldig voordeel van de noise cancelling koptelefoons is dat je het geluid minder hard hoeft te zetten voor een goede luisterervaring. Veel beter voor je gehoor dus! Noise cancelling koptelefoons kunnen alleen wel erg duur zijn. Toch zijn er goede opties beschikbaar voor elk budget. In dit artikel bespreken we de 5 van de beste noise cancelling headphones van 2022 onder de 250 euro. 

Lees meer »

E-books en Luisterboeken op je E-reader: hoe werkt dat?

Wanneer lezen wat lastiger wordt, zijn e-books en luisterboeken een ideale oplossing om toch van je boeken te kunnen genieten. Je leest of speelt ze gemakkelijk af op een e-reader, tablet of smartphone. In dit artikel vertellen we je alles over waar je deze e-books en luisterboeken kunt krijgen en welke e-readers hiervoor het beste geschikt zijn. We gaan specifiek in op het Kobo Plus abonnement en het Storytel abonnement. Kobo en Storytel zijn namelijk de twee grootste aanbieders van Nederland…

Lees meer »

3 technologische hulpmiddelen tegen oorsuizen (tinnitus)

Ongeveer 10-15% van de Nederlanders heeft last van tinnitus oftewel oorsuizen. In dit artikel lees je alles over oorsuizen en wat je er aan kunt doen. Hoewel er geen medische behandelingen voor oorsuizen bestaan, zijn er gelukkig genoeg hulpmiddelen die het oorsuizen tegen kunnen gaan. We lichten er een aantal voor u uit: de tinnitus maskeerder HearingAid van SunLion, het revolutionaire hoortoestel Phonak Lyric en het SleepingCare kussen.

Lees meer »

EreadersEreaders
Probeer 30 dagen vrijblijvend een hoortoestel

Adverteerders