Wegwijs in de online wereld van medische hulpmiddelen, zelfzorg en zorgtechnologie

Weten wat de beste  rollator is? Wil je veilig de weg op met je scootmobiel? Of ben je op zoek naar de beste smartwatch om je sportprestaties mee te meten?  Dan bent je hier op de juiste plek! Hier vind je alles over hulpmiddelen en technologische innovaties die de mobiliteit vergroten en je beter laten bewegen. Ga direct naar:

 

 

We zetten in de artikelen de beste producten voor je op een rij, zodat je dit niet zelf hoeft te doen. Je vindt hier tevens elke week de 10 beste aanbiedingen en promoties van verschillende aanbieders. Kijk dus geregeld of er iets voor je bij zit en profiteer van de beste acties en kortingen! Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden van de actualiteit, de nieuwste blogs en de beste aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van ST&ZORGWIJS!


Altijd 10 topdeals!

Hier vind je elke week 10 topdeals van technologische en medische hulpmiddelen zoals daglichtlampen en wake up lights tot e-readers en koptelefoons. Wat deze producten gemeen hebben is dat ze het leven stuk voor stuk makkelijker en comfortabeler maken. Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden van de actualiteit, de nieuwste blogs en de beste aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van ST&ZORGWIJS

Lees meer »

Artikelen

 

Maak de blits met een van deze 3 strakke lichtgewicht design rollators

Ik weet nog goed dat toen mijn oma (toen 85 jaar oud) haar eerste rollator kreeg. Ze had er zelf niet om gevraagd, maar lopen werd steeds riskanter en omdat ze er zelf niets van moest hebben, werd besloten om er stiekem eentje voor haar te kopen. Haar reactie was op zijn zachtst gezegd niet erg positief. ‘Een rollator? Dat is toch iets voor oude mensen? Het ziet er niet uit en met zo'n ding ga ik de deur niet uit. Je loopt er alleen maar mee voor schut.' En nog 'kwiek' als ze was heeft ze diezelfde rollator snel via een gammel trapje door het smalle vlieringgat vakkundig de zolder opgewerkt. 

Lees meer »

Wearables voor de mobiliteit: van smartwatch tot GPS-tracker

Draagbare technologie, ook wel wearables genoemd, zijn slimme apparaten en gadgets die op het lichaam gedragen worden en vaak via sensoren informatie van het lichaam verzamelen of informatie geven aan de persoon die de wearable draagt. Deze wearables kennen vele toepassingen, waaronder het verbeteren van de mobiliteit en het stimuleren om meer te bewegen. In dit artikel lees je alles over deze categorie wearables.

Lees meer »

Tops en Tips voor veilig scootmobiel rijden!

Een scootmobiel is vaak een uitkomst voor als je slecht ter been bent. Het geeft je een stukje vrijheid terug en je bent minder afhankelijk van anderen. Rijden met een scootmobiel kan echter ook erg gevaarlijk zijn. Sterker nog, de scootmobiel is het gevaarlijkste vervoermiddel op de weg. Nog gevaarlijker dan een motor of een auto! Gelukkig kun je een hoop doen om het rijden stukken veiliger te maken. Je kunt een cursus volgen, maar ook bestaan er een hoop hulpmiddelen en veiligheidsaccessoires voor op je scootmobiel. In dit artikel nemen we je hierin mee en zetten enkele hulpmiddelen voor je op een rij. Bekijk direct de hulpmiddelen!

Lees meer »

Alles voor gezonde voeten

Adverteerders