Wegwijs in de online wereld van medische hulpmiddelen, zelfzorg en zorgtechnologie

Wil je beter slapen? Ben je op zoek naar hulpmiddelen voor thuis? Of wil je weten wat de beste sta op stoel is? Dan bent je hier op de juiste plek! Hier vindt je alles over hulpmiddelen en technologieën waarmee je veiliger en comfortabeler kunt wonen en beter mee kunt slapen.


Artikelen

 

De 5 populairste smart speakers van 2022

Uit de Smart Home Monitor van Multiscope blijkt dat ruim 1,8 miljoen huishoudens in Nederland een smart speaker heeft. In Nederland is de Sonos One het populairst, gevolgd door de Google Nest, zijn kleinere broertje de Google Nest mini en de JBL Link. Wereldwijd gezien is Amazon met de ‘Alexa’ speakers, zoals de Echo Dot misschien wel de grootste aanbieder. Wil jij weten hoe deze speakers werken en wat de voor- en nadelen zijn? Lees snel verder en maak de keuze die bij jou past!

Lees meer »

3 X Beter slapen met technologie!

Slaap, we kunnen niet zonder! Maar wat als goed slapen niet lukt? Wat doet een slechte nachtrust met je? En wat kun je eraan doen? In deze blog vind je het antwoord op deze vragen en we bespreken 3 technologische hulpmiddelen die je kunnen helpen om beter te slapen.

Lees meer »

Top 3 sta-op stoelen onder de 700 euro

We schreven eerder al over de top 3 ergonomische en medische sta-op-stoelen. Deze bieden een hoop comfort en zijn vaak op maat te maken. Nadeel is echter dat ze ook vaak erg prijzig kunnen zijn. Gelukkig zijn er genoeg opties met een vriendelijker prijskaartje. Bekijk hieronder de top 3 sta-op-stoelen onder de 700,-

Lees meer »