Wegwijs in de online wereld van medische hulpmiddelen, zelfzorg en zorgtechnologie

Top 3 sta-op stoelen onder de 700 euro

Gepubliceerd op 3 november 2022 om 14:35

We schreven eerder al over de top 3 ergonomische en medische sta-op-stoelen. Deze bieden een hoop comfort en zijn vaak op maat te maken. Nadeel is echter dat ze ook vaak erg prijzig kunnen zijn. Gelukkig zijn er genoeg opties met een vriendelijker prijskaartje. Bekijk hieronder de top 3 sta-op-stoelen onder de 700,-

 

fauteuil stoel sta op stoel sta-op-stoel

1. Sta-op stoel vidaXL

 

Deze relaxfauteuil is gemaakt van kunstleer en heeft een ijzeren basis. De elektronische stoel is omhoog en naar achteren verstelbaar. Ook kan met de afstandsbediening de hoogte worden aangepast. Tevens heeft de fauteuil 2 bekerhouders voor je drankjes en een zijvak voor de afstandsbediening.

2. Sta-op stoel Joy

 

 

Deze stoel van Zorgmeubel is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in zorginstellingen en ziekenhuizen. De stoel is met zorg ontworpen met behulp van ergonomische maatstaven en biedt hiermee goede ondersteuning. De afstandsbediening is speciaal ontworpen voor senioren en heeft slechts 2 grote knoppen. Hierdoor is deze zelfs door dementerende ouderen gemakkelijk te gebruiken. De bekleding bestaat uit hygiënisch kunstleder met een vocht- en bacterie werende werking. De stoel is verkrijgbaar in taupe en antraciet. De stoel is belastbaar tot een gewicht van 100kg.

3. Finlandic F-201

 

 

Deze sta-op stoel is comfortabel en stijlvol voor een goede prijs. Het is de stoel met de beste prijs-kwaliteit verhouding en de stoel biedt dan ook een uitstekende ondersteuning. De elektrische massagestoel heeft 6 massagepunten voor de rug, het zitvlak en de benen. Met de controller kies je één van de verschillende massageprogramma's. De rugleuning en voetensteun zijn verstelbaar en de hoogte van de zitting kan met de handbediening worden aangepast aan de lengte van verschillende gebruikers. De stoel heeft ook een zijvak voor de handbediening. »