Wegwijs in de online wereld van medische hulpmiddelen, zelfzorg en zorgtechnologie

GezondheidGezondheid

Het is belangrijk om je lichaam en geest goed te verzorgen. Bij de online drogisterij bestel je makkelijk je incontinentiemateriaal, producten voor huid- en haarverzorging en de nodige voedings- en vitaminesupplementen. Meer er is veel meer. Er bestaan ook een hoop technologische hulpmiddelen en oplossingen om fit en gezond te worden of te blijven. Van daglichtlampen of daglichtbrillen om je winterdip mee te bestrijden tot bloeddrukmeters en EMS-apparaten, je vindt het hier. Ga direct naar:

 

 

We zetten de beste producten voor je op een rij, zodat je dit niet zelf hoeft te doen. Je vindt hier tevens elke week de 10 beste aanbiedingen en promoties van verschillende aanbieders. Kijk dus geregeld of er iets voor je bij zit en profiteer van de beste acties en kortingen! Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden van de actualiteit, de nieuwste blogs en de beste aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van ST&ZORGWIJS!


Altijd 10 topdeals!

Hier vind je elke week 10 topdeals van technologische en medische hulpmiddelen zoals daglichtlampen en wake up lights tot e-readers en koptelefoons. Wat deze producten gemeen hebben is dat ze het leven stuk voor stuk makkelijker en comfortabeler maken. Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden van de actualiteit, de nieuwste blogs en de beste aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van ST&ZORGWIJS

Lees meer »

Artikelen

 

Wat verstaan we onder zelfzorg?

Als je een kwaaltje hebt, ziek bent of je gewoon minder lekker in je vel voelt, hoef je niet altijd gelijk naar een huisarts of een therapeut. Je kunt vaak een hoop dingen zelf oplossen door middel van ‘zelfzorg’. Het is een vrij breed begrip en een hele hoop dingen die je doet om jezelf te verzorgen of gezond en fit te maken of te houden kun je onder zelfzorg scharen. En dat kun je vaak online doen.

Lees meer »

De top 3 daglichtbrillen

Wanneer de dagen korter worden, het zonlicht zwakker wordt en het aantal zonuren daalt, slaat bij veel mensen de winterdip of zelfs de winterdepressie toe. Lichttherapie biedt voor veel mensen de oplossing. Tegenwoordig is het ook mogelijk om lichttherapie thuis te volgen met een daglichtbril of een daglichtlamp. In deze blog zetten we een top 3 daglichtbrillen voor u op een rij. We kunnen alvast verklappen dat deze top 3 bestaat uit de Luminette 3, de daglichtbril van Propeaq en de lichtgewicht bril van AYOlite.  

Lees meer »

De top 3 daglichtlampen!

Wanneer de dagen korter worden, het zonlicht zwakker wordt en het aantal zonuren daalt, slaat bij veel mensen de winterdip of zelfs de winterdepressie toe. Lichttherapie biedt voor veel mensen de oplossing. Tegenwoordig is het ook mogelijk om lichttherapie thuis te volgen met een daglichtbril of een daglichtlamp. In deze blog zetten we een top 3 daglichtlampen voor u op een rij. We kunnen alvast verklappen dat deze top 3 bestaat uit de  Medisana (LT 500), de daglichtlamp van LIROMA® en de Beurer TL 50.

Lees meer »

Mooi en gezondMooi en gezond

Adverteerders