Wegwijs in de online wereld van medische hulpmiddelen, zelfzorg en zorgtechnologie

Stress? Help jezelf met technologie en voedingssupplementen!

Gepubliceerd op 19 januari 2023 om 22:06

In drukke periodes kun je het gevoel hebben dat je geen controle hebt over de situatie. Vanwege alle drukte is je draaglast (de dingen die we moeten doen) dan hoger dan je draagkracht (de mogelijkheden die we hebben om taken te volbrengen) vanwege alle drukte. Je kunt een aantal dingen zelf doen om met deze stress om te gaan. In de blog van Marloes Krüter - (online) coach lees je hier alles over.

 

Beter slapen met technologie

Onderdeel van het omgaan met stress is dat je moet zorgen dat je goed slaapt. Dat is echter niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig zijn er verschillende technologische hulpmiddelen die je hierbij kunnen helpen. Een slaaprobot zoals de Somnox 2 helpt je sneller, rustiger en makkelijker in slaap te vallen. De Moonbird Adem- en Slaapcoach helpt je met beter slapen en minder stress met ademhalingsoefeningen en een daglichtbril zoals de AYOlite werkt met UV-licht om je te ontspannen en beter in slaap te laten vallen. Meer weten over de beste daglichtbrillen van het moment? Lees dan het artikel over de beste daglichtbrillen!

 

Beter slapen met rozenwortel en valeriaan

Je kunt dus zelf een aantal dingen doen om te ontstressen of beter in slaap te vallen of je helpt jezelf met technologische hulpmiddelen. Maar dat is niet alles. Bepaalde voedingssupplementen kunnen je ook ondersteunen wanneer je gestresst bent, moeite hebt met slapen of je somber of vermoeid voelt. Rhodiola, ook bekend onder de namen rhodiola rosea of rozenwortel en valeriaan zijn hier voorbeelden van. In de blog van online apotheek Pazzox lees je meer over hoe Rhodolia en Valeriaan werken, hoe je het veilig kunt gebruiken en wat het voor je kan doen.

 


Meer lezen over hulpmiddelen, zelfzorg en zorgtechnologie? Op de hoogte blijven van de actualiteit, de nieuwste blogs en de beste aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


«   »