Moonbird €10,- korting met code STENZO10

Gepubliceerd op 2 mei 2024 om 09:30

Moonbird Kortingscode - STENZO10

Ontdek innerlijke rust met Moonbird, jouw persoonlijke ademhalingsgids. Met dit compacte apparaatje in je handpalm volg je eenvoudig langzame ademhalingsoefeningen. De bijbehorende app biedt inzicht in de effecten op je lichaam, waardoor ontspanning nog toegankelijker wordt.

Wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat slechts 10 minuten langzaam ademen stress vermindert. Bovendien verbetert Moonbird je slaapkwaliteit met maar liefst 37%, waardoor het een ideale metgezel is voor een rustige nachtrust.

Angst verminderen was nog nooit zo simpel; met slechts 5 minuten langzaam ademen kalmeer je je geest effectief. Bovendien kun je jouw ademhalingsoefeningen personaliseren naar jouw behoeften. Of je nu kiest voor gebalanceerde ademhaling, box breathing of de 4-7-8 methode, Moonbird past zich aan aan jouw ritme.

 

Bestel de Moonbird met €10,- korting met kortingscode: STENZO10

 

Wat zit er in de doos?

  • Moonbird
  • Oplaadkabel
  • Beschermhoes
  • Toegang tot de app
  • Begeleide ademhalingsoefeningen en audioguides

Garantie, verzending en retour

De moonbird wordt gratis verzonden en binnen 30 dagen kun je het apparaat gratis retour sturen waarna je 100% van je geld terug krijgt. Op het apparaat zelf zit 2 jaar garantie tegen materiaal- en/of fabricagefouten vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum.

Hoe gebruik je Moonbird?

Moonbird is een tactiele ademhalingscoach die uitzet en weer krimpt in je hand. Volg het ritme door in te ademen als het apparaat zich uitzet en uit te ademen als het weer krimpt. De app biedt realtime biofeedback over je hartslag, HRV en coherentie. Je kunt ook je oefeningen en ademhalingsritme aanpassen.

 

Wanneer en waar gebruik je Moonbird?

Tussen twee meetings in, in de file of in bed. Je kunt de moonbird altijd en overal gebruiken wanneer jij een pauze nodig hebt. De ontwikkelaars adviseren om te beginnen met korte oefeningen van 4-6 minuten, zo’n 2-3 keer per dag. Op die manier haal je het meeste voordeel uit de ademcoach!

 

Alternatieven

Mocht je twijfelen of niet overtuigd zijn van Moonbird, dan zijn er ook nog andere opties die je kunt overwegen om onder meer slaap, stress en angst beter onder controle te krijgen. In de blog over slaaphulpmiddelen vind je hierover meer informatie. Hierin wordt ook de Somnox 2 slaaprobot besproken. Deze slaaprobot hebben we in deze vergelijkende review ook 1-op-1 vergeleken met de Moonbird. Naast deze slaaprobot zijn enkele voorbeelden van hulpmiddelen die je rust kunnen geven onder andere: wake-up-lights, white noise apparaten en met de Moonbird vergelijkbare handhelds.