Slaapmaskers voor een betere nachtrust

Slaapmaskers zijn een geweldige manier om beter te slapen. Slaapmaskers zorgen voor volledige duisternis en blokkeren licht en afleidingen die je slaap zouden kunnen verstoren. Het Bluetooth-slaapmasker neemt dit idee een stap verder door Bluetooth-technologie te gebruiken voor rustgevende geluiden en muziek om je te helpen ontspannen in een diepe slaap. 

Bekijk hier alle slaapmaskers op bol(.com)

Slaapmaskers met Bluetooth-technologie

Bluetooth slaapmaskers zijn geheel anders dan de slaapmaskers van stof met een bandje of elastiekje die je misschien wel kent. Deze maskers zijn groter en voorzien van geavanceerde Bluetooth-technologie waarmee je je favoriete muziek of rustgevende geluiden rechtstreeks op het slaapmasker kunt aansluiten. Hierdoor kun je wegdrijven in een diepe en comfortabele slaap door te luisteren naar je favoriete muziek of geluiden. Slaapmaskers met bluetooth zijn soms ook uitgerust met een microfoon zodat je gesprekken kunt beantwoorden of je muziek kunt bedienen zonder het masker af te hoeven doen. De slaapmaskers met bluetooth vind je ook wel onder de naam ‘3D-slaapmasker’. Ze zijn namelijk niet plat, maar lijken op een soort VR-bril die driedimensionaal en dus niet plat is. Voordeel hiervan is dat het masker je wimpers niet raakt en er zo geen druk op je ogen staat.

Somnifiq 3D Slaapmasker

Word elke ochtend heerlijk uitgerust wakker met het Somnifiq 3D Slaapmasker. Een goede nachtrust heeft tal van gezondheidsvoordelen en maakt je gelukkiger. Twee cruciale elementen voor een goede nachtrust zijn duisternis en stilte, en dit masker biedt beide. Met een innovatief 3D-ontwerp en luxe materialen zoals traagschuim en zijde, zorgt het Somnifiq Slaapmasker voor ultiem comfort zonder druk op je ogen of wimpers. Het lichtgewicht masker (37 gram) is volledig verduisterend en heeft een verstelbare gesp voor een perfecte pasvorm, zonder het gebruik van klittenband.

Specificaties

  • Volledig verduisterend: Het 3D-ontwerp en de zijde neusbrug zorgen ervoor dat er geen licht binnenkomt, zelfs niet bij de neusvleugels.
  • Traagschuim en zijde: Voor een zachte, drukverlagende en comfortabele pasvorm zonder afdrukken op je gezicht.
  • Ultralicht: Met een gewicht van slechts 37 gram voel je nauwelijks dat je het masker draagt.
  • Verstelbare band: De verstelbare gesp zorgt voor een persoonlijke, comfortabele pasvorm zonder haarbreuk.
  • Inclusief accessoires: Wordt geleverd met een opbergzakje en oordopjes, ideaal voor op reis.

Het Somnifiq 3D Slaapmasker is ook perfect voor meditatie, yoga en massages. Dankzij het meegeleverde reistasje neem je het masker gemakkelijk overal mee naartoe, of je nu in de trein een dutje doet of op een lange vlucht bent.

Tip: Voor migrainepatiënten kan het masker in de koelkast worden gelegd voor een extra verkoelend effect. Het traagschuim en zijde passen zich aan de temperatuur aan en bieden verlichting bij hoofdpijn.

Bestel het Somnifiq Slaapmasker nu en geniet van een betere nachtrust, altijd en overal!

Let hier op bij het kopen van een slaapmasker

Belangrijk voor elk slaapmasker is dat het comfortabel zit. Kies daarom voor een zachte en comfortabele stof die ademend en licht is. Traagschuim op de randen van de bluetooth slaapmaskers maken het comfortabel om het 3D-slaapmasker op je gezicht te zetten. Bovendien zorgen de verstelbare bandjes ervoor dat het slaapmasker perfect en comfortabel op je gezicht past, waardoor je in staat bent om in totale duisternis en comfort te slapen. Het bluetooth slaapmasker is uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een betere nachtrust zonder enige afleiding of verstoring. Met dit handige hulpmiddel kun je genieten van een rustgevende en ongestoorde slaapervaring, terwijl je alle voordelen van de ingebouwde bluetooth-technologie benut. Of je nu thuis bent of op reis, een bluetooth slaapmasker biedt jou de perfecte combinatie van comfort en functionaliteit.