Gezondheid - Technologie - Zelfzorg

Op deze pagina lees je alle artikelen op ST&ZORGWIJS over massageapparaten. Ontdek meer over het massagepistool of zoek uit welke infraroodmassage bij jou past!


Top 3 professionele massage guns voor thuis

Massage guns, ook bekend als percussieve therapie-apparaten, hebben de wereld van sportgeneeskunde en fitness stormenderhand veroverd. Deze baanbrekende hulpmiddelen zijn ontworpen om snelle pulsen van geconcentreerde druk diep in je spierweefsel te sturen, waardoor spanning en pijn worden verlicht, de bloedsomloop wordt verhoogd en het herstel na de training wordt versneld. Met hun gebruiksgemak, draagbaarheid en vermogen om uw welzijn en optimale fysieke prestaties te bevorderen, zijn ze een absolute gamechanger! Als je meer wilt weten over hoe massage apparaten werken, bekijk dan deze Youtube video. In dit artikel lees je alles over de professionele massagepistolen van Theragun, Compex en Tunturi.

Lees meer »

Massageapparaten voor thuis: een beknopt overzicht

Als je last hebt van vastzittende spieren, spierpijn of een blessure na het sporten of lang in een belastende houding moet zitten of werken, dan is een massageapparaat voor jou misschien wel de perfecte oplossing. Er zijn een hoop verschillende massageapparaten op de mark, elk met een ander werkingsmechanisme, voor verschillende doeleinden. In dit artikel lees je meer over de 4 meest voorkomende massageapparaten voor thuisgebruik

Lees meer »

Alles wat je moet weten over EMS en TENS apparaten van Compex

Als je op zoek bent naar effectieve en geavanceerde elektrische spierstimulatie-apparaten voor therapeutische of sportprestatie doeleinden, dan is het merk Compex het merk voor jou!. Compex biedt een reeks apparaten die gebruikmaken van de nieuwste technologieën om de spierprestaties te verbeteren en het herstel te versnellen. In deze blogpost zullen we de verschillende apparaten van Compex bespreken, zodat je een idee krijgt welk apparaat het beste bij jouw behoeften past. Direct naar de modellen? Klik dan hier!

Lees meer »

Op zoek naar het beste EMS apparaat? Bekijk hier onze top 3!

Moet je revalideren na een ongeluk of een sportblessure? En moeten daarbij je spieren herstellen of versterken? Misschien dat een EMS-apparaat je heirbij kan helpen. In dit artikel vertellen we je er alles over en geven we een top 3 van de beste EMS-apparaten op dit moment: de Fitness Compex Fit 3.0, de Beurer EM95 en de Medisana EMS Bodytrainer.

Lees meer »

Op zoek naar het beste TENS apparaat? Bekijk hier onze top 3!

Heb je last van rugpijn, hernia, zenuwpijn, ischias, menstruatiekrampen, fibromyalgie of andere aandoeningen die pijn veroorzaken? Dan heb je waarschijnlijk al van alles geprobeerd om van deze klachten af te komen. Medicijnen kunnen veel bijwerkingen geven en bieden niet altijd voldoende verlichting. Ondertussen belemmert de pijn je dagelijks leven. Misschien kan een TENS-apparaat je helpen. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten en presenteren we de top 3 van de beste TENS-apparaten op dit moment.: de TENS E3 Intense van het merk Omron, de Compex Mini apparaat speciaal voor lage rugpijn en het iets goedkopere PocketTENS-apparaat van Omron.

Lees meer »